Vaše aktivnosti

Imate mogućnosti uživanja u miru i tišini: nalazite se na brijegu, okruženi ste  šumom, a s naše terase, ispod naših sjenica i iz našeg bazena imate otvoren pogled preko baranjskih polja. Mir i  tišinu prekidaju jedino zvuci prirode, vjetar,  ptice, zrikavci, žabe, stada ovaca  ili rika jelena… Unutar dvorišta, okružen  zelenilom, nalazi se bazen. Trebate li komfor, aktivan odmor ili samo opuštanje, ne morate ni izaći iz našeg dvorišta!
Želite li za sebe i svoju djecu aktivan boravak koji uključuje istraživanje i uživanje u prirodi, imate mogućnosti  izleta u okolicu, šetnji, bicikliranja, planinarenja, pecanja u Karašici. Baranjsko brdo je vrlo razvedeno s naše popovačke strane, puno je skrivenih dolova, surduka, šumaraka, prekrasnih vidika. Kroz naše se voćnjake možete uspeti do vrha brda i uživati u pogledu.
Selo Popovac ima i dva marijanska svetišta, pravoslavno svetište imenom Popovac, i katoličko Marija Lurd i oba su mjesto posjeta i okupljanja vjernika (na pravoslavnu Malu gospojinu 21.9. te na katoličku Veliku gospu 15.8.); nalaze se na kilometar i pol od nas.
U blizini je i napušteni rudnik bazaltnog kamena u kojem je stanište šišmiša jedinstveno u Evropi.
Na pedeset ste kilometara od tri grada u tri države, našeg Osijeka, Pečuha u Mađarskoj  i Sombora u Srbiji. Mađarska granica od nas je udaljena 10 km, a srpska 15 .
U Baranji ste, pet kilometara od etno sela Karanac, dvadeset od Kopačkog rita, petnaest od Batine na Dunavu. Do obližnjih sela možete pješke, biciklom ili automobilom.
Hranu si možete pripremati kod nas (imamo dvije kuhinje, dvije vanjske peći za roštilj, ražanj, kotlić, kotlovinu) ili za tili čas otići kušati baranjske delicije u neki od čuvenih baranjskih restorana.